Over ons

Vertrouwd, persoonlijk en betaalbaar! Dit zijn onze uitgangspunten in ons moderne BOVAG autobedrijf, gelegen in het hart van Monster. Wij zijn een echte dorpsgarage waar aandacht voor de klant voorop staat. Aangezien wij over 25 jaar ervaring beschikken als Citroën-dealer kunnen wij dealerkwaliteit aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs.

over ons.jpeg

Eigenaar André en monteur Marco staan graag voor u klaar!

Historie

Sinds 2018 runt André Sepers Autoservice Monster. Het bedrijf staat wellicht beter bekend als Citroëndealer Van den Burg. Nadat Van Den Burg besloot om met pensioen te gaan, nam André het bedrijf over. André werkte op dat moment al 25 jaar als dealermonteur bij Van Den Burg en weet daardoor als geen ander hoe goed auto-onderhoud moet plaatsvinden.

 

Hij heeft het bedrijf omgeschakeld naar het onderhoud van alle typen en merken auto’s, met een specialisatie voor de merken Citroën en Peugeot. Ons universele autobedrijf biedt dan ook gedegen service voor iedere auto, óp dealerkwaliteit. Tevens kunt u bij ons terecht voor gebruikte én nieuwe auto’s van ieder merk.

 

Wij vinden het bovendien belangrijk om onze klanten persoonlijk te kennen. Dit schept een vertrouwensband. Klanten weten bij ons wat ze kunnen verwachten en mogen ons daar ook op aanspreken.  

 

Wij hopen u snel persoonlijk te kunnen begroeten in ons mooie autobedrijf. U bent van harte welkom!